top of page
  • Yazarın fotoğrafıAdmin

Kalıcı Makyaj Ustaları Antalya'da buluştu


28-30 Ocak 2017 tarihinde Antalya Adonis otelde Türkiye ve yurtdışından çok sayıda Kalıcı Makyaj ustası ve Kalıcı Makyaj hakkında kendini geliştirmek isteyen usta adayları Hocaların , hocası Sayın Zehra Ayan'ın muhteşem organizasyonunda bir araya geldiler.

3 gün dolu , dolu muhteşem bir organizasyon düzenleyen Sayın Zehra Ayan her zamanki gibi muhteşem ve kendine has tarzı olan sunumu ile gönüllere taht kurdu. Türkiye'nin ilk Kalıcı Makyaj uzmanlarından ve ülkemizdeki çok sayıda ünlü Kalıcı Makyaj ustasının hocası olan Zehra Ayan yıllardır heybesinde biriktirdiği tüm bilgileri öğrencileri ile paylaştı. A'dan Z'ye Kalıcı Makyaj'a dair her şey konuşuldu tartışıldı , uygulama yapıldı. Farklı firmaların cihaz ve boyaları denendi hocanın muhteşem pigmentoloji bilgisi bu boyalarla birleştirildi .

Goochie Türkiye'den Sayın Harun Ezer ve Hanife Kolay organizasyonda sınırsız cihaz iğne pigment anestezi prova kalemleri, sonrası bakım kremleri ile destek oldular .3 gün boyunca elden ele dolaşıp, hiç durmadan çalışan, fişi yerinden oynadığında da, yedek sarjiyla devam eden, kalıcı makyaj camiasının, yeni minik DEV i ,MASTOR kalıcı makyaj cihazıda oldukça göz doldurdu

Ayrıca Katılımcılardan İzmir Sevgi Akademi'nin yöneticisi Sayın Filiz Bostancıoğlu'da Kalıcı Makyaj deneyimlerini paylaştı uygulama yapan öğrencilere el pratiklerinde yardımcı oldu.

İnternetteki yaptığı güzel kaş paylaşımları ile tanınan Kalıcı Makyaj Ustası ve Zehra Hoca'nın öğrencilerinden Sayın Sevil Aslan kendine has uygulama tekniği ile yine harika bir kaş ve dudak çalışması yaptı ve tekniğinin inceliklerini paylaştı

Almanya'dan programa katılan Dilek Yiğit Akademi'den Kalıcı Makyaj Uzmanı Dilek Yiğit ve Labina Permament Makeup 'tan Zafer Yiğit Microblading uygulaması hakkında sunum ve uygulama yaptılar. Microblading tekniğinin inceliklerini paylaştılar.

Organizasyonun arka planında çok çalışan Kalıcı Makyaj Uzmanı Nilgün Türüdü yaptığı Dudak Kalıcı Makyaj uygulaması ile göz doldurdu

Zehra Ayan Hocanın çok sayıda eski öğrencisi , Didem Gürefeoğlu Kartal, Elif Doğar, Emel Badem, Elif Mesut Avcı, Serpil Buluttekin organizasyona destek oldular.

Aynı zamanda yine Zehra Ayan hocanın eski öğrencilerinde Hümeyra Yasmin organizasyonda Dlux Professional İpek Kirpik ürünleri ile İpek Kirpik workshop'u yaptı. İpek Kirpik uygulamasının detayları ve kitaplarda yazmayan çok sayıda püf noktasını anlattı. Aynı zamanda canlı manken üzerinde ipek Kirpik uygulaması yapıldı. Program sonunda Dlux Professional Kirpik ürünlerinin organizasyona hediye ettiği Dlux İpek Kirpik setinin çekilişi yapıldı.

Organizasyon sonu gala gecesi muhteşem bir eğlence ile program sona erdi.

Hocalar'ın Hocası Zehra Ayan yetiştirdiği ve şu an Kalıcı Makyaj konusunda etkili olan öğrencilerinden bir kısmı ile

160 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Diğer Web Sayfalarımız

Hyasminbeauty


 

Atalar Mahallesi Sultan sokak No:21 Kat :1 Daire:1-2

02164885152

humeyra@hyasmin.com

Çalışma Saatleri

Pazartesi-Cumartesi

09.00-19.00

Pazar günleri kapalıdır.

  • Facebook Square
  • Twitter Square
  • Google Square

Android cep telefonu uygulamamızı

indirdiniz mi?

İndirmek için yandaki logoyu tıklayın

Windows 8 tablet ve PC uygulamamız için yandaki logoyu tıklaynız

© Copyright Hyasminbeauty

Windows 8 işletim sistemli 

cep telefonlarına uygulamayı indirmek

için mavi windows logosunu

tıklayınız

 ©2015 Davud Yasmin (Sayfa tasarımı, web design)

Yasal Uyarı : estetikguzellik.net web sitesinde paylaşılan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, yasal düzenlemeler uyarınca reklam, teklif vb. teşkil etmez. Sitede sunulan bilgiler hakkında H.Yasmin Güzellik Salonu / Hümeyra Yasmin sorumluluk kabul etmez. Bu sitede paylaşılan bilgileri ve sair diğer tüm verileri H.Yasmin Güzellik Salonu / Hümeyra Yasmin'in yazılı izni olmaksızın kullananlar hakkında yasal işlem yapılır. Bu siteyi ziyaret edenler, yukarıda yer alan şartları kabul etmiş sayılır."HÜMEYRA YASMİN H.YASMİN TESCİLLİ MARKADIR Marka Tescil No:2013/22401 HYASMİNBEAUTY ve LOGO TESCİLLİ MARKADIR: Marka Tescil No: 2015/80662 tüm hakları saklıdır.

 

bottom of page