top of page
  • Yazarın fotoğrafıAdmin

Orjinal İpek Kirpik malzemeleri nereden alınır

Güncelleme tarihi: 7 Tem 2020


Ülkemizde özellikle İpek Kirpik konusunda kaliteli ve orjnal ürün bulmak gerçekten çok zor. Ayrıca uygun ürüne büyük şehirler dışında temin etmekte büyük sıkıntı. Kalitesiz ürün ve yapıştırıcılar nedeniyle hem İpek Kirpiklerde erken dökülme problemi olmakta hemde alerji ve enfeksiyon gibi komplikasyonlar daha sık görülmektedir. İpek Kirpik uygulamalarının ülkemizde yaygınlaşması ve Kaşmir , Mink gibi farklı kirpik türlerinin ülkemize gelmesi ile çeşitlerin artması; sonuçta daha büyük bir talebin oluşmasına yol açtı.

Moda trendlerinin de etkisi ile büyüyen pazarda kaliteli ve "orjinal ürün nereden alınır ?" sorusu daha fazla sorulmaya başlandı.

2013 yılından beri sektörde ipek kirpik uygulamalarında yön verici firmalardan biri olan Hyasminbeauty yakın zamanda yaptığı anlaşmalar ile Kirpik Market projesini hayata geçirdi.

Biz de Kirpik Market projesi hakkında daha detaylı bilgi almak için projenin arkasındaki isim

Uzm.Eğt.Est Hümeyra Yasmin ile konuştuk

Kirpik Market projesi neyi amaçlamaktad​ır?

Kirpik Market aslında uzun zamandır üzerinde çalıştığımız bir projedir. Sektörde önemli bir sorun olan kaliteli ve orjinal ürüne erişme sorununu gidermek üzere kurduğumuz bu ikinci online alışveriş sitesimiz, daha önceki sitemiz Proteztırnakshop gibi spesifik bir güzellik uygulaması üzerine olmasını amaçladık. Ülkemizde özellikle İpek Kirpik konusunda kaliteli ve orjnal ürün bulmak gerçekten çok zor. Ayrıca uygun ürüne büyük şehirler dışında temin etmekte büyük sıkıntı. Biz bu yüzden gelişen bir pazar olan kirpik sektöründeki tüm sarf ve kirpik ürünlerine tüm Tükiye'den erişimi sağlayacak ve onlara kapıda ödeme gibi güvenli bir alışveriş yöntemi ile ulaşacak, ürünü ayaklarına kadar getirecek Kirpik Marketi kurduk.


Kirpik Markette, Dünyaca ünlü kirpik ürünleri ve aynı zamanda fenomen kirpik Kaşmir Kirpiklerin tek satış merkezi olacak. Biz Kirpik Market projemiz için Dünya üzerindeki en iyi kirpik ürünlerini platformumuz için getirmeyi amaç edindik.

Kaliteli ve orjinal ürünlerler ile farkı gerçekten hissedeceksiniz, bu ürünlerle müşteri memnuniyetiniz en üst düzeyde olacak. Bundan sonra yapıştırıcım iyi yapıştırmıyor, müşterinin kirpikleri erken döküldü derdi son bulacak. Kirpik Market sadece ürün satışını değil; sektöre kaliteli ve konusunda uzman kişileri de yetiştirmeyi yapacağı ürün eğitimleri ile destekleyecek. Ayrıca Kirpik Market içindeki forum kısmına üye olan tüm kirpik uzmanları sorularına cevap arayabilir, diğer kirpik uzmanlarının tecrübelerinden faydalanabilir. www.kirpikmarket.com bundan sonra sizin vazgeçilmeziniz olacak

Bizde Estetik & Güzellik ailesi olarak Kirpik Markete yayın hayatında başarılar dileriz.


988 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page