top of page
  • Yazarın fotoğrafıAdmin

Çengel Tırnak sorununun çözümünde yeni bir teknik |Nail Bender


Çengel Trnak özellikle ileri yaşlarda gelişen ve bazende genetik olarak ta gözlenen bayanların kabusu olan bir durumdur. Bu rahatsızlığın çözümünde çok farklı metodlar bulunmaktadır. Yakın zamanda uzak doğuda başlayan ve Dünyaya yayılan Nail Bender tekniği bu soruna çare arayanların denediği yöntemler arasına girmiştir.

Bizde Estetik & Güzellik olarak Nail Bender nedir ? diye Uzm.Eğt Est Hümeyra Yasmin'e sorduk

Nail Bender nedir?

Nail Bender aslında eski bir Uzak Doğu yöntemi fakat son dönemlerde bu işi pratik yapmaya yarayan bazı aletlerin seri üretimi sayesinde tekrar popülerlik kazaanmıştır. Bir nevi tırnakta uygulanan tel yöntemine benzerdir. Nail Gadget denen özel cihaz yardımı ile çengel şeklini almış olan tırnak kenarlardan kaldırılarak düzeltilmektedir.

Bu işlemde tırnaklar Nasıl düzeltiliyor? Kırılmıyor mu?

Tabiki bu temel bir soru. Çünkü çengel tırnak rahatsızlığında tırnaklar oldukça kalınlaşmıştır. Bu kalın tırnakları bükebilmek için belirli bir süre suda bekleterek yumuşatmanız lazım ve sıkma ayarını bilerek yapmanız lazım yoksa tırnağı ortadan kırma riskiniz var. Yani biraz tecrübe ve deneyim gerektirir.

Bu işlem kalıcı mı ?

Hayır ne yazık ki kalıcı değil. Çünkü rahatsızlık tırnak köklerinden kaynaklanmakta. Siz ise uçtan bir düzeltme yapıyorsunuz. Bu yüzden aralıklarla tekrarlanması lazım.

Burada sizin ayrı bir çözümünüz var mı?

Biz bu kalıcılık süresini uzatmak konusunda farklı tırnak sistemleri ile bu işlemi kombine ederek, kulanım süresi ve konforunu çok arttırdık. Kendi geliştirdiğimiz bir teknik. Onun detaylarını şuan vermek istemiyorum

Bu yeni teknik hakkında vermiş olduğunuz bilgiler için Estetik Güzellik olarak teşekkür ederiz . Konu hakında detaylı bilgi için

Uz.Eğt.Est Hümeyra Yasmin

05530203502

112 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page