top of page
  • Yazarın fotoğrafıAdmin

Kıvrık Kirpikler için yeni yöntem Kirpik Perması


Göz alıcı kıvrık kirpikleri olmasını her kadın ister. Bunun için çok sayıda yöntem olmakla birlikte, kalıcılık süresi bakımından öne çıkan kirpik permasıdır. Kirpiğin'de perması mı olurmuş? demeyin . Çünkü var. Ülkemizde yavaş yavaş yayılmakta olan bir yöntem . Bir de bağımlılık yaratıyor. Çünkü bir defa yaptırdınız mı. Sürekli artık aynı efekti korumak istiyorsunuz. Çünkü fark çok belirgin.

Biz de Estetik& Güzellik olarak Kirpik Perması hakkında detaylı bilgi almak için Hyasminbeauty'den Uzm.Eğt.estHümeyra Yasmin'e danıştık.

Kirpik Permasını en çok kimler yaptırmaktadır?

Kirpikleri özellikle düz, seyrek ve ince olan, düşük göz kapağına sahip olanlar, gözleri küçük olup sürekli makyaj yapmak istemeyenler, kirpiklerinin ucu renksiz ve belirgin olmayan, kendi doğal kirpiklerinin kalıcı bir yöntemle kıvrık ve belirgin hale getirilmesini isteyen müşterilerimiz istemektedir.

Kirpik Perması nasıl bir işlemdir?

Kirpik Perması işleminde kirpikleriniz için özel üretilmiş uygun boydaki bigudiler üzerine kirpikler yavaşça yerleştirilir. Daha sonra özel kirpik perması solüsyonu sürülerek yaklaşık 20 dk beklenir. Sonrasında 2 solüsyon sürülür ve nemli bir ped yardımı ile kirpikler bigudilerden kolayca ayrılır.

Kirpik Perması işleminin kirpiklere bir zararı var mıdır?

Kirpik Perması işleminde ve sonrasında kirpiklerde dökülme olmaz. Kirpik Perması ve solüsyonlarının kirpiklere bir zararı bulunmamaktadır.Fakat mutlaka uzman kişiler tarafından yapılması gerekmektedir.

İşlem ortalama ne kadar sürmektedir?

Ortalam bir saat süren bir işlem sonrasında harika kıvrık kirpikleriniz oluyor

Peki bu işlem kalıcı mıdır?

Ortalama kalıcılığı kişinin kirpik yapısına göre değişmektedir. Ortalama 1-2 aydır.

İpek Kirpikten farkı nedir?

İpek Kirpik ve Kirpik Perması benzer amaç için kullanılan fakat birbirinden tamamen farklı işlemlerdir.İpek Kirpikte özel ipek kirpikler tek tek kirpiklerinize eklenmektedir. Fakat kirpik permasında kendi kirpikleriniz kullanılmaktadır. Herhangi bir kirpik eklemesi bulunmamaktadır.

Kirpik Perması kimlere uygulanmaz

Kirpik Perması ve içindeki materyallerin insan sağlığına bir zararı bulunmamaktadır. Fakat gene de kozmetik malzeme alerjisi olanların dikkatli olması gerekir. Ayrıca hamilelerde yapılmış çalışma olmadığından yapılmasını önermiyoruz.

Son olarak Sayın Yasmin Hanım Kirpik Permasının ücreti nedir?

Şu anda biz Hyasminbeauty'de kampanyalı olarak 50 TL den bu işlemi yapmaktayız

Detaylı bilgi almak isteyen müşterilerimiz

02164885152 veya 05530203502 no'lu telefondan bizlere ulaşabilirler

www.ipekkirpik.biz www.hyasmin.com

Kirpik Perması hakkında aydınlatıcı bilgileri için HYasminbeauty işletmecisi Sayın Uzm.Eğt.Est Hümeyra Yasmin'e teşekkür ederiz

135 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page