Njihova najveća vrijednost je njihov trener Zoran Zekić koji je iskusan i lukav pa ćemo se dobro pripremiti za njega. Mislim da imamo igrače koji mogu protiv takve ekipe igrati, ne smijemo puno griješiti jer su opasni u kontrama, ali ako odigramo kako igramo na treningu i ne bojim se za nas bez obzira na sve kvalitete i vrijednosti Slavena. Igrači imaju veliku želju i jedva čekaju da utakmica počne. Na meni je samo da ih dobro pripremim da pokažemo kako smo bolji od Slavena u ovom trenutku', rekao je trener Varaždina Mario Kovačević. 'Prozvani' Zoran Zekić ovako je najavio okršaj na varaždinskom stadionu Ivan Kušek – Apaš. 'Znamo svi da je riječ o susjedskom derbiju, nadamo se da će biti puno gledatelja, a sigurno je za Varaždin Belupo najbolji izbor za otvaranje sezone. Oni su se kroz 2. HNL naučili pobjeđivati, mi smo im sigurno veliki motiv, nisu imali toliko promjena u kadru kao mi.
Istra 1961 dočekuje Hajduk, a mogu li Puljani, kao i prošle sezone, uzeti bod(ove) gostima, vidjet ćemo nakon odigranih 90 minuta na stadionu Aldo Drosina. Trener domaćih Gonzalo Garcia vjeruje da mogu. 'Krećemo s prvenstvom protiv jedne od najboljih momčadi države. Vjerujemo da će podrška i atmosfera biti odlična, što je dobar, no i zahtjevan način za početi natjecanje. Ne smijemo im dopustiti da im bude preugodno na terenu, a mi moramo s loptom biti oštri i agresivniji.
ISTRA 1961-Hajduk Split danas prijenos uživo + rezultat. Gdje
VARAŽDIN-Slaven Koprivnica Hesgoal prijenos uživo online
Prema tome, jasno je da se Varaždin želi i revanširati za te neuspjehe. 'Moram pohvaliti dečke i stvarno smo dobro radili u ovih pet tjedana. Uz taj naporan i težak rad, dečki su jako dobro odigrali. Ciljali smo na to da se pripremimo što više na intenzitet prve lige pa smo odigrali pet susreta protiv prvoligaških sastava. Pokazali smo u tim utakmicama da možemo sa svakim igrati i vjerujem da ćemo biti konkurentni u Prvoj ligi. Utakmica protiv Slavena je jako bitna, oni su promijenili puno igrača, ali zadržali su kostur ekipe.
gol.hr - Sportske vijesti i rezultati
Utakmice Uživo
Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MAXSport Hajduk od prošle sezone i pobjede nad Rijekom u finalu domaćeg kupa, još uvijek ne zna za pobjedu. Prošlog vikenda izgubio je u SuperSport Superkupu od Dinama, ali činjenica da je najbolji igrač Marko Livaja produžio ugovor do 2027. godine ipak vraća osmijeh na lice Hajdukovim navijačima. Treneru Splićana Valdasu Dambrauskasu osmijeh bi pak sigurno vratila pobjeda na startu prvenstva.
Evo gdje možete gledati današnje utakmice SuperSport HNL-a: veliki derbi na sjeveru Hrvatske; Istra želi pomrsiti račune HajdukuIzvor: Pixsell / Autor: Srecko Niketic/PIXSELL Već prve tri utakmice 1. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige pokazale su da i ove sezone možemo očekivati pregršt uzbuđenja na domaćim terenima. Vjerujemo da će tako biti i u posljednje dvije utakmice kola, odnosno u Varaždinu, gdje istoimeni povratnik u prvoligaško društvo od 19 sati (MAXSport 1, MAXtv) dočekuje Slaven Belupo, te u Puli gdje će Istra 1961 dočekati splitski Hajduk (MAXSport 1, MAXtv, 21 sat) Nije moglo krenuti zanimljivije.
HAJDUK SPLIT-Istra 1961 (3:0) video isječci. Gdje gledati reprize golova? Erzähl uns, von welchem Club du Fan bist! Und schon erhältst du exklusiven Zugang zu Infos nur zu deinem Verein! - Klicke auf das Logo deines Club um fortzufahren. Ja wir wissen, Popups nerven. Es dauert aber weniger als 15 Sekunden... Versprochen! Ein Schritt fehlt noch vor dem Anpfiff! Email-Adresse eingeben, Zugangslink gemailt bekommen, Link klicken, und schon bist Du stolzer Teil unserer exklusiven {teamName}-Community! Netter Versuch! Wir brauchen in der Tat deine richtige Email - vielen Dank im Voraus! Hiermit erkläre ich mich einverstanden, dass diese Seite mich über wichtige Vereins Infos von informieren darf.
Istra 1961 dočekuje Hajduk u Puli u 19. kolu HNL-a koje se
'Za nogometnog navijača početak sezone je uvijek uzbudljiv. To je doba nade, a iza nas je najpasivniji dio godine. Znamo koliko je teško igrati u Puli. Ambiciozna su momčad s ambicioznim trenerom. Teško je znati koliko će oni biti dobri. Doživjeli su dosta promjena, stiglo je puno novih igrača. Na početku sezone uvijek ima nepoznanica, ali bez obzira to moramo gledati sebe. Nakon utakmice protiv Dinama, odradili smo dobar tjedan treninga. Čekaju nas utakmice svaki tjedan i možemo vidjeti napredak puno brže', rekao je u najavi utakmice trener Hajduka Valdas Dambrauskas, koji je Puli ne može računati na Nikolu Kalinića i Marca Fossatija.
Nogomet, Hrvatska: Hajduk Split rezultati uživo, rezultati
[tv prijenos uživo-] Istra Hajduk uživo prijenos 29 siječnja 2023