Të kuqtë kishin shënjestruar sulmuesin e Trepca 89′, Christian... Mbyllja e javës së 18-të në ”Abissnet Superiore” prodhoi verdikte tejet të rëndësishme në kampionatin shqiptar. Tirana përforcoi pozitat në krye të klasifikimit, Partizani... Merkato Pas një insistimi të madh dhe shumë bisedimeve, Newcastle ia ka dalë të sigurojnë shërbimet e Anthony Gordon, një lojtar që klubi anglez e... FA Cup Brighton eliminon Liverpoolin. Klubi modest bën surprizën e madhe në raundin e katërt të FA Cup duke nxjerrë jashtë kampionët në fuqi të Liverpoolit.... Manchester United fiton dhe kualifikohet në FA Cup, barazim mes Marseille dhe Monaco në Ligue 1, ndërsa Real Betis i falet një penalltie për... Manchester United po përballet me Reading në duelin e raundit të 1/16-ve të FA Cup që po transmetohet në SuperSport 2.
Home | SuperSportKategoria Superiore Tirana del pa pikë nga sfida e javës së 19-të të Kategorisë Superiore, në transfertë përballë Kukësit, duke ndalur serinë e fitoreve radhazi (3),... Kategoria Superiore Është ditë prezantimesh te Bylisi. Klubi ballshiot ka zyrtarizuar këtë të diel, pak orë para ndeshjes së radhës, tre lojtarë. Më i rëndësishmi është... Supersport lajmëroi një javë më parë se Partizani e ka gjetur pasuesin e Xhuljano Skukës.
Home | SuperSportKategoria Superiore Tirana del pa pikë nga sfida e javës së 19-të të Kategorisë Superiore, në transfertë përballë Kukësit, duke ndalur serinë e fitoreve radhazi (3),... Kategoria Superiore Është ditë prezantimesh te Bylisi. Klubi ballshiot ka zyrtarizuar këtë të diel, pak orë para ndeshjes së radhës, tre lojtarë. Më i rëndësishmi është... Supersport lajmëroi një javë më parë se Partizani e ka gjetur pasuesin e Xhuljano Skukës.
Të kuqtë kishin shënjestruar sulmuesin e Trepca 89′, Christian... Mbyllja e javës së 18-të në ”Abissnet Superiore” prodhoi verdikte tejet të rëndësishme në kampionatin shqiptar. Tirana përforcoi pozitat në krye të klasifikimit, Partizani... Merkato Pas një insistimi të madh dhe shumë bisedimeve, Newcastle ia ka dalë të sigurojnë shërbimet e Anthony Gordon, një lojtar që klubi anglez e... FA Cup Brighton eliminon Liverpoolin. Klubi modest bën surprizën e madhe në raundin e katërt të FA Cup duke nxjerrë jashtë kampionët në fuqi të Liverpoolit.... Manchester United fiton dhe kualifikohet në FA Cup, barazim mes Marseille dhe Monaco në Ligue 1, ndërsa Real Betis i falet një penalltie për...
Manchester United po përballet me Reading në duelin e raundit të 1/16-ve të FA Cup që po transmetohet në SuperSport 2. Pjesa e parë... La Liga Sportingu i Lisbonës ka piketuar pasuesin e Pedro Porro. Mbrojtësi i djathtë spanjoll do të transferohet te Tottenhami në Premier League, operacion që pritet... Futboll Valmir Veliu, sulmues i krahut të majtë për skuadrën e Super Ligës Turke Gaziantep, të dielën ishte pjesë e emisionit sportiv “Koha Shtesë”. Këtë... Weston McKennier ka ndjekur vetëm pjesën e parë të ndeshjes mes Juventusit dhe Monzës, sepse më pas është nisur drejt aeroportit.
Të kuqtë kishin shënjestruar sulmuesin e Trepca 89′, Christian... Mbyllja e javës së 18-të në ”Abissnet Superiore” prodhoi verdikte tejet të rëndësishme në kampionatin shqiptar. Tirana përforcoi pozitat në krye të klasifikimit, Partizani... Merkato Pas një insistimi të madh dhe shumë bisedimeve, Newcastle ia ka dalë të sigurojnë shërbimet e Anthony Gordon, një lojtar që klubi anglez e... FA Cup Brighton eliminon Liverpoolin. Klubi modest bën surprizën e madhe në raundin e katërt të FA Cup duke nxjerrë jashtë kampionët në fuqi të Liverpoolit.... Manchester United fiton dhe kualifikohet në FA Cup, barazim mes Marseille dhe Monaco në Ligue 1, ndërsa Real Betis i falet një penalltie për...
Një ndeshje në javë në ekranin publik, e nis Partizani-Egnatia
Legjionarët Myrto Uzuni po zhvillon një kampionat shumë të mirë me Granadën. Sulmuesi i kombëtares shqiptare, kryeson renditjen e golashënuesve në La Liga 2 me... Kombëtare I pranishëm në ceremoninë e më të mirëve të futbollit shqiptar ishte dhe trajneri i Kombëtares Kuqezi, Sylvinho. Natyrisht që braziliani, me një karrierë...
Pjesa e parë... La Liga Sportingu i Lisbonës ka piketuar pasuesin e Pedro Porro. Mbrojtësi i djathtë spanjoll do të transferohet te Tottenhami në Premier League, operacion që pritet... Futboll Valmir Veliu, sulmues i krahut të majtë për skuadrën e Super Ligës Turke Gaziantep, të dielën ishte pjesë e emisionit sportiv “Koha Shtesë”. Këtë... Weston McKennier ka ndjekur vetëm pjesën e parë të ndeshjes mes Juventusit dhe Monzës, sepse më pas është nisur drejt aeroportit. Aty e priste... Eredivisie Ndeshja e parë post-Alfred Schreuder ishte një sukses për Ajaxin e Amsterdamit. “Harkëtarët” u rikthyen tek fitorja në Eredivise pas shtatë ndeshjesh dhe mundi...
“Abissnet Superiore”-Sot, dy ndeshjet e fundit të javës së 17-të
[[[SHIKO TV<<]**]] Erzeni Kukësi transmetim i drejtpërdrejtë
Aty e priste... Eredivisie Ndeshja e parë post-Alfred Schreuder ishte një sukses për Ajaxin e Amsterdamit. “Harkëtarët” u rikthyen tek fitorja në Eredivise pas shtatë ndeshjesh dhe mundi... Legjionarët Myrto Uzuni po zhvillon një kampionat shumë të mirë me Granadën. Sulmuesi i kombëtares shqiptare, kryeson renditjen e golashënuesve në La Liga 2 me...
(TV**) Kukësi Vllaznia drejtpërdrejt live 3 nëntor 2022
Spalletti: Përplasje e drejtpërdrejtë me Romën, ata dinë çfarë